Grupos

Celebracions, ocasions especials, dinars de negocis o familiars .

Els nostres menjadors reservats, servei professional i menjar de qualitat, són una opció segura. Per gaudir del millor marisc gallec, Carballeira té menús per a grups a partir de 10 persones i sales privades o semi-privades, a més d’un servei impecable.

Els nostres salons per a grups de 10, 20 i fins a 40 persones , són ideals per a sopars d’empresa, dinars familiars o amb amics.
En un ambient mariner de típica marisqueria amb el millor marisc fresc portat diàriament des de Galícia, vostè i els seus gaudiran del millor marisc a Barcelona, ​​peixos salvatges de grans dimensions, arrossos i paelles.
Hem menús per a grups que podem personalitzar a gust del client a força de plats mariners, peixos o carns. Especialitats gallegues, pop, ostres, gambes i la millor selecció de marisc cuits oa la planxa.

Carballeira és el lloc perfecte per donar-se un homenatge a força de bon marisc i la millor i més autèntic menjar de mar a Barcelona . És el lloc perfecte per gaudir d’un bon sopar i deixar-se atendre en un ambient mariner, de tracte exquisit i servei excel·lent.